Sjekk hele listen over Bergen hotellrom med balkong. Vi har også nevnt to takterrasser du kan ta en kikk på. Alle disse hotellene ligger i Bergen sentrum.

Listen med topp 7 Bergen hotellrom med balkong

 • Hotel Norge
 • Hotel Admiral
 • Hotel Havnekontoret
 • Scandic Torget Hotel
 • Hotel No 13
 • Hotel Bristol
 • Hotel Neptun

Flotte hotellrom og suiter med balkong på Hotel Norge

Hotel Norge i Bergen har flere fine hotellsuiter med egen balkong, disse hotellrommene ligger i flere forskjellige etasjer.

Noen av balkongene har utsikt mot Byparken og andre har utsikt mot Torgallmenningen.

Vi kikket litt inne på nettsiden til hotellet og ser at prisene på hotellrommene som ligger på toppen av hotellet med egen balkong/terrasse har en helt akseptabel pris for folk flest som vil unne seg bitte litt ekstra. Prisene vi så startet på rundt 2.200 kroner for 2 personer pr. natt, inkludert frokost.

Suitene starter på rundt 6.000 kroner. Den mest eksklusive suiten koster i skrivende stund rundt 16.000 kroner pr. natt for 2 personer.

Sjekk ut disse hotellrommene på Hotel Norge:

 • Classic Balcony
 • Spacious Balcony
 • Grande Balcony
 • Master Suite (suite med balkong)
 • The Hotel Norge Suite (suite med terrasse)
 • The Dolk Suite (suite med balkong)

Alle disse hotellrommene og suitene kan bestilles på internett. Vi anbefaler at du sikrer deg at du eventuelt får den balkongen eller terrassen med den utsikten du ønsker deg da det varierer fra rom til rom.

Overnatting i Bergen - Hotel Norge by Scandic
Overnatting i Bergen – Hotel Norge by Scandic

Hotellrom med balkong på Hotel Admiral

Hotel Admiral har hotellrom med balkong med utsikt til verdenskjente Bryggen i Bergen og den indre havnen i Bergen, merk at disse balkongene er små. Mulig at de kan kalles fransk balkong? Pass på at du får et hotellrom ut mot Vågen.

Les mer om Hotel Admiral Bergen

Hotell suite med balkong på Hotel Havnekontoret

Slik vi kan se har Hotel Havnekontoret en suite med balkong med utsikt utover indre havn i Bergen og mot Bryggen. Veidungsuiten er et av de mest eksklusive hotellrommene i Bergen med en døgnpris på rundt 15.000 kroner.

Denne suiten må bestilles spesielt direkte hos hotellet. Det er gjerne forretningsfolk og kjendiser som sjekker inn på denne hotell suiten. Når det er kjente artister som spiller på Koengen bor gjerne artistene i denne suiten.

Les mer om Hotel Havnekontoret

Hotell suiter med balkong på Scandic Torget Hotel

Det nyåpnede Hotel Torget har suiter med balkong med utsikt mot Fisketorget og Bryggen i Bergen. Rommene med balkong ligger på toppen av hotellet.

Les mer om Scandic Hotel Torget

Hotellrom med balkong på Hotel No 13

Hotell No 13 har hotellrom med balkong med utsikt over Torgallmenningen. Balkongene er ganske små, men koselige. Du sitter litt på utstilling her, da alle kan se opp på balkongene og balkongene har kun et tynt rekkverk 🙂 Vi anbefaler at du også vurderer et annet hotellrom de har: Er dette det stiligste hotellrommet i Bergen, som ligger helt på toppen av hotellet.

Les mer om Hotel No 13 Bergen

Hotellrom med balkong på Hotel Bristol

Hotel Bristol har hotellrom med balkong i toppetasjen. Vi har sett noen bilder men ikke sett hotellrommene eller balkongene selv.

Oppdatering: Hotellet er ferdig oppusset etter sommeren 2019, men vi har ikke sett balkongene selv etter dette.

Les mer om Scandic Hotel Torget

Hotellrom med balkong på Hotel Neptun

Hotel Neptun har flere hotellrom med balkong med varierende utsikt. Disse hotellrommene ligger i 7. etasje.

Les mer om Scandic Hotel Neptun Bergen

Hotellsuiter med balkong på Scandic Hotel Ørnen

Hotel Ørnen har noen suiter med balkong. Vi har sett noen bilder men ikke sett hotellrommene eller balkongene selv.

Les mer om Scandic Hotel Ørnen

Hotellrom i Bergen med takterasser

Takterrasse på Hotel Havnekontoret

På toppen av Hotell Havnekontoret er det en felles takterrasse som er åpen for hotellets gjester og dem som spør om å få ta en tur opp dit. Dette er garantert den beste utsikten over Bryggen og Vågen, men du må dele den med andre gjester og besøkende.

Les mer om Hotel Havnekontoret

Hotellsuiter med takterrasse på Clarion Hotel Bergen

På toppen av Clarion Hotel Bergen har de flotte taksuiter med adgang til felles takterrasse med utsikt over deler av Bergen sentrum.

Les mer om Clarion Hotel Bergen, (tidligere First Hotel Marin).

Oppsummering

Vil du har utsikt mot sjøen kan du velge Hotel Admiral, Hotel Havnekontoret og Scandic Hotel Torget. Hvis det er greit å se innlandet kan du velge Hotel No 13, Hotel Bristol, Clarion Hotel Bergen og Scandic Hotel Neptun.

Ikke glem at takterrassene kan være et godt alternativ til en mindre balkong.