Vil du unne deg litt luksus på ferie i Bergen og bo på luksushotell?

I denne artikkelen kan du lese om de mest lukseriøse hotellene i Bergen.

Hotel Opus XVI Bergen

Hotel Opus XVI er et diskré luksushotell i Bergen sentrum, like ved Fisketorget og Bryggen i Bergen. Hotellet er en perle både arkitektonisk og interiør. Selve bygget er fra 1876. De har både designer rom og suiter.

De serverer “Afternoon tea” på lørdager fra kl. 12 til 17.

Gjestene på Hotel Opus XVI gir dem gode tilbakemeldinger med en karakter på 9,2 av 10 og gir hotellet betegnelsen Superb hotell. Hotellet Opus XVI åpnet sine dører i desember 2017.

Norge Bergen - Hotel Opus XVI Bergen
Norge Bergen – Hotel Opus XVI Bergen

Hotel Norge Bergen by Scandic

Vil du unne deg hotell-luksus for folk flest er Hotel Norge et åpenbart valg. Hotel Norge er ypperlig lokalisert i Bergen sentrum med kort avstand til det meste av attraksjoner og museer i sentrum.

Gjestene på Hotel Norge i Bergen gir dem gode tilbakemeldinger med en karakter på 8,7 av 10 og gir hotellet betegnelsen Superb hotell. Hotell Hotel Norge er nylig pusset opp og gjenåpnet sine dører sommeren 2018.

Norge Bergen - Lukseriøse hotell i Bergen
Norge Bergen – Lukseriøse hotell i Bergen. Hotel Norge by Scandic © TeamBjordal
 
 
De to hotellene Opus XVI og Hotel Norge er de mest luksuriøse hotellene i Bergen og har 5 stjerner. Bergen har også flere hotell som fortjener hederlig omtale for deilig luksus.

De neste luksuriøse hotellene i Bergen

Norge Bergen - Luksushotell Bergen
Norge Bergen – Luksushotellet Bergen Børs Hotell © Team Bjordal

Følgende hotell i Bergen som har 4 stjerner:

Vi vil også nevne Hotel Oleana i Bergen sentrum for deg som vil unne deg litt ekstra opplevelse under oppholdet ditt i Bergen.
 
 
 
Les gjerne mer om oss i TuristAvisen.no