Om TuristAvisen.no

551
Om TuristAvisen.no
Om TuristAvisen.no

Hei 🙂

Så fint at du besøker TuristAvisen. Vi håper at du finner det du søker, enten det er reisetips eller bare inspirasjon.

Hva finner du i TuristAvisen?

I TuristAvisen kan du få reisetips til både reiser i Norge og reiser til destinasjoner ute i den store verden. Vi gir deg forslag til steder å reise til, klassiske, nye og populære reisemål. Du kan lese om trendene innen reiselivet her.

  • turist i egen by
  • ferie i Norge
  • ferie i utlandet
  • aktiv ferie, inkludert fjellturer i Norge og fjellturer i utlandet

Er TuristAvisen en gratis guide for turister?

Turistavisen har både åpne artikler og artikler som kun våre abonnenter har tilgang til.

Nettsiden er ikke en gratis turistguide, men en nettavis som publiserer nyheter som er relevante for turister og andre reisende. Artiklene vil ikke bli oppdatert, men nye artikler vil bli publisert. Som navnet vårt sier; vi er en avis, ikke en guide.

Våre abonnenter har tilgang til de siste artiklene først, eldre artikler åpnes av og til for alle etter en viss tid.

Hvem er dere i TuristAvisen?

Vi er en gjeng som liker å reise både i Norge og utlandet. Vi har reist i de fleste verdensdeler, men har mange reisemål igjen å besøke. Heldigvis 🙂

Vi har reist i forbindelse med både jobb og fritid.
Fin blanding av folk. Folk som liker å reise 🙂

Hvor har dere i TuristAvisen kontor?

Vi har mobile kontorer alle sammen, digitale nomader som det populært heter. Noen av oss er i Norge hele året mens andre søker opp varme steder å reise til og andre reiser til vintersportssteder.

Vi er på nett alle sammen, så det er enkelt å kontakte oss.

Tekstforfatter og bilder

Vi leverer artikler og bilder til forskjellige nettsider. Ta kontakt hvis du også ønsker å få skrevet artikler og annet innhold til nettsider og sosiale medier.

Vi er åpne for samarbeid

Som de fleste andre nettsider må vi tjene litt penger for å kunne gi våre lesere interessante artikler. Vi er derfor åpen for samarbeid med tilbydere av relevante tjenester. Kontakt oss gjerne for en prat om mulighetene. Eventuelle samarbeid vil bli merket i artikler og relevant materiale. Kontakter du oss uten å fortelle hva du konkret ønsker, kan du ikke regne med å få svar fra oss.

Kontakte TuristAvisen

Du kan kontakte oss på

  • email adressen vår er redaksjonen@turistavisen.no

GDPR

Vi lagrer ingen data om deg som bruker av nettsiden. Vi bruker Google i USA for å analysere den generelle trafikken på nettsiden vår og vi kan ikke spore tilbake til enkeltpersoner som bruker nettsiden vår. Innlogging på nettsiden, alle forsøk på innbrudd og mistenkelig adferd på nettsiden blir lagret i USA, inkludert tid og IP adresser som kan spores tilbake til enkeltpersoner. Dersom du ikke godtar dette må du avslutte all bruk av nettsiden umiddelbart.

In English language: About This TuristAvisen Website