De tre beste hotellfrokostene i Bergen 2019/2020

180
Illustrasjonsbilde - turistavisen.no
Illustrasjonsbilde - turistavisen.no

400 hoteller i hele Norge kjemper hvert år om å tilby gjestene den beste hotellfrokosten. To hotell i Bergen ligger helt i toppen i denne kampen hvert år. I årets konkurranse har vi også fått et nytt hotell som kjemper i helt oppe i teten.

De tre hotellene hvor du får den beste hotellfrokosten i Bergen:

Kriteriene er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Nåløyet for å bli finalist har aldri vært så trangt, og de 11 finalistene leverer uten unntak hotellfrokost av internasjonal toppklasse.

Scandic Hotel Byparken ligger like ved Byparken og Lille Lungegaardsvannet. Også kort vei til det meste i Bergen sentrum. Nærmeste stoppet for flybussen er ved Festplassen ved ankomst til sentrum og Radisson Blu Hotel Norge ved avreise til flyplassen.

Thon Hotel Rosenkrantz ligger like ved Bryggen i Bergen, noen av rommene har utsikt mot Bryggen. Parkeringshus rett over gaten. Kort vei til det meste i Bergen sentrum. Nærmeste stoppet for flybussen er ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen.