De 3 beste hotellfrokostene i Bergen

6377
Turistavisen - Frokost illustrasjonsbilde
Turistavisen - Frokost illustrasjonsbilde

400 hoteller i hele Norge kjemper hvert år om å tilby gjestene den beste hotellfrokosten. To hotell i Bergen ligger helt i toppen i denne kampen hvert år. I årets konkurranse har vi også fått et nytt hotell som kjemper i helt oppe i teten. Siste kåringen ble gjort i 2019/2020.

De tre hotellene hvor du får den beste hotellfrokosten i Bergen:

Kriteriene er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Nåløyet for å bli finalist har aldri vært så trangt, og de 11 finalistene leverer uten unntak hotellfrokost av internasjonal toppklasse.

Scandic Hotel Byparken ligger like ved Byparken og Lille Lungegaardsvannet. Også kort vei til det meste i Bergen sentrum.

Thon Hotel Rosenkrantz ligger like ved Bryggen i Bergen, noen av rommene har utsikt mot Bryggen. Parkeringshus rett over gaten. Kort vei til det meste i Bergen sentrum. Nærmeste stoppet for flybussen er ved Torget.
 
 
Grunnet Covid-19 har det ikke blitt arrangert kåringer siden 2019/2020, så denne artikkelen omtaler den siste kåringen som er avholdt.
 
 
Se også
15 beste hotell i Bergen rangert etter gjestevurderinger
De 6 beste hotellfrokostene i Oslo
 

Turistavisen - Frokost illustrasjonsbilde
Turistavisen – Frokost illustrasjonsbilde